Om oss


__________________________________________________________________________


Om oss

__________________________________________________________________________


Sofia Uhrbom


Delight startades 2019 av Sofia Uhrbom som efter 17 år som anställd i roller från assistent upp till chefsnivå med personalansvar och ledningsgruppsarbete, beslutade sig för att öppna eget bolag - en dröm som funnits med i tanken i många år.


Sofia började sin karriär i  byråmiljö men sin erfarenhet har hon framförallt fått genom sin tid ute på olika bolag i olika branscher på medelstora bolag vilket gett en bred roll när det kommer till frågor som rör ekonomi, redovisning, controller, personal/HR, löner och förhandlingar."Vi har 17 års erfarenhet av arbete med ekonomi, personal och löner upp till ledningsnivå.

En ovärderlig erfarenhet när man även arbetar med att rekrytera inom området."Idén att inte starta en renodlad ekonomibyrå utan även innefatta rekrytering av ekonomer och administrativ personal kom då Sofia tidigare var på arbetsintervju för tjänst och hon insåg att det saknades kunskap i ämnet hos den som rekryterade.

Det blev otryggt för henne (som sökande) och tanken slog henne att så även för uppdragsgivaren. Sofia insåg att det finns ett behov av att ha spetskompetens inom det området man rekryterar inom för att kunna göra bra, varaktiga rekryteringar där samtliga parter känner sig nöjda med resultatet. Det är naturligtvis ingen garanti men förbättrar förutsättningarna mycket.


Vi tror på kombinationen i vårt bolag med rekrytering, redovisningstjänster och renodlade konsultuppdrag för att vara flexibla i vår roll och ständigt hålla oss uppdaterade.

Erfarenhet


  • 17 år i yrket
  • 7 år i chefsbefattning
  • Ledningsgruppsarbete
  • God vana vid internationell miljö med engelska som språk och hantering av olika valutor

Områden


Bland annat: bygg, fastighet, produktion, grossist, förskola, fordonsindustri, statlig verksamhet, byrå och revision.